25-årige Alisson Becker har været velspillende for AS Roma, og han rygtes nu mod Premier League-storklubben Liverpool. Det meldes at Liverpool for alvor har interesse i at forstærke sig på målmandsposten, når transfervinduet åbner op.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Sky Sports har Premier League-storklubben Liverpool, stor interesse i en ny forstærkning. Positionen som Jürgen Klopp og Liverpool vil forstærke er målmandspositionen, hvor Liverpool kigger mod Serie A.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Premier League-storklubben har ifølge Sky Sports den brasilianske AS Roma-målmand Alisson Becker i kikkerten. Den 25-årige AS Roma-profil har været velspillende, og det er derfor at der er flere storklubber som har fået øjnene op for Alisson.

Sky Sports skriver at Liverpool formentlig skal op og byde et stort beløb, for at have en chance for at sikre sig Alisson. Beløbet lyder ifølge mediet på omkring 520.000.000 kroner, hvilket er meget men brasilianeren har været yderst velspillende.

De to målmænd som kæmper om spilletiden på Anfield på nuværende tidspunkt, er Loris Karius og Simon Mignolet. De to førnævnte målmænd har ikke været sikre nok i buret for Liverpool. Derfor har fansene efterlyst en ny forstærkning i buret.

Liverpool gik i januar ud og forstærkede midteforsvaret med Virgil van Dijk, efter at Liverpool-fansene havde været utilfredse længe. Nu tyder det på at Liverpool vil gøre fansene tilfredse, og forstærke sig på målmandsposten med 25-årige Alisson Becker.

Liverpool mangler den stærke målmand som er sikker i alle kampe

Af og til kommer de nuværende Liverpool-målmænd frem med gode kampe, og nogle gode redninger. Men det sker bare for ofte, at man taler om deres niveau når de spiller dårligt eller laver en fejl.

Sky Sports skriver samtidig at Liverpool har tre målmænd i kikkerten. Det er dog Alisson Becker som er førsteprioritet, for Premier League-storklubben Liverpool.

Læs også: Carragher er klar i spyttet: Chelsea skulle ikke have vinket farvel til disse to spillere