Den engelske Premier League klub Liverpool er ifølge flere britiske medier klar til at betale næsten en  halv milliard for en engelsk landsholdsspiller fra rival klubben Arsenal. 

AF KRISTIAN PARIS 

Liverpool er ifølge the Express villig til at slippe hele 400 millioner for at skrive under med Arsenals midtbanespiller Alex Oxlade-Chamberlain. Det bekræftes søndag eftermiddag.

 

Oxlade-Chamberlain, der scorede i Englands 2-2 kvalifikations kamp til VM mod Skotland i går, går ind i sine sidste 12 måneder af kontrakten med London klubben. Derfor er han nu blevet kædet sammen med the Reds.

Summen vil blive en rekord i Liverpools historie, men så store summer har ikke stoppet manager Jürgen Klopp i sin jagt – endnu. For Oxlade Chamberlain endte faktisk med at spille wing back i sidste del af sæsonen, eftersom klubbens manager, Arsene Wenger, valgte at lave spillesystemet om til noget, der minder om et 3-4-3 system – ligesom Antonio Conte og Chelsea har gjort.

FBL-WC-2018-SCO-ENG

Klopp er ivrig efter at hente nye spillere til Anfield og hans jagt på Romas kantspiller Mohamed Salah ser ud til at gå i vasken, eftersom italienerne forlanger hele 350 millioner for egypteren, der faktisk tidligere har spillet i the Premier League – godt nok for Chelsea.

Arsenal er dog ikke helt villig til at lade landsholdsspilleren gå, og det meldes fra samme medie, at klubben er på vippen til at tilbyde kantspilleren en ny kontrakt for at definitivt lukke ned for Liverpools interesse.

Efter FA Cup finalen slog Chamberlain det dog fast, han hellere vil ende op som en midtbanespiller som den tidligere klub legende Steven Gerrard, end at spille wingback.

“At spille for et hold som Arsenal er fantastisk. Men ser ikke helt mig selv som wingback må jeg indrømme” . Forklarede den 23-årige englænder efter 2-1 sejren over Chelsea i FA Cup finalen i år.