John Arne Riise giver sit bud på, hvem han ser som favorit i Champions League-semifinalen mellem AS Roma og Liverpool. Find ud af hvad John Arne Riise udtaler, længere nede.

Af Lasse D. Drescher

Norske John Arne Riise er et kendt ansigt i Premier League, og i Serie A. Normanden har nemlig været en solid venstreback hos Premier League-storklubben Liverpool i en årrække, og derefter gik turen til den italienske storklub AS Roma.

(Photo by Zak Kaczmarek/Getty Images)

Nu udtaler den tidligere Liverpool- og AS Roma-stjerne sig til det italienske medie Gazzetta Dello Sport. Normanden taler om Champions League-semifinalen mellem de to førnævnte klubber, nemlig AS Roma og Liverpool.

Den nu 37-årige John Arne Riise mener at Serie A-storklubben AS Roma, har en fordel. Det fortæller normanden mere om i interviewet med Gazzetta Dello Sport.

John Arne Riise udtaler følgende til mediet:

“AS Roma er en snæver favorit, da de skal spille returkampen hjemme på Olimpico. Jeg kommer til at være der og se kampen, og jeg er sikker på det blivet et show. Men at tage til Anfield og vinde, er ikke noget man kan, specielt ikke på en aften med europæisk fodbold.

Liverpool er Champions League-dyr. Selvom Roma har fundet en god træner i Di Francesco, så kommer man ikke til en Champions League-semifinale uden hårdt arbejde. Men han får problemer med at skulle stille op mod Liverpools farlige trio.

Jeg tror ikke at Pep Guardiola gjorde noget direkte forkert, men nogle aftener er det umuligt at stoppe Salah, Mané og Firmino.”

Der meldes intet om hvilket hold som John Arne Riise personligt ønsker, at se gå videre til Champions League-finalen. Men den tidligere Liverpool- og AS Roma-profil afslører som sagt, at han ser AS Roma som en snæver favorit, i jagten på finale-pladsen i Champions League.

Læs også: Real Madrid på jagt: Velspillende Manchester City-stjerne er i kikkerten