Liverpool, Manchester United og AC Milan forsøger alle at få fat på den hollandske fløj Anwar El Ghazi, der i dag spiller for Ajax Amsterdam, når han ikke spiller for det hollandske landshold. Sådan lyder det fra det engelske fodboldmagasin Fansided, der også fortæller at det foventes at denne ungdomsspiller ikke kommer til at koste under 80 millioner kroner.

(L-R) Lasse Schone of Ajax, Anwar El Ghazi of Ajax during the Dutch Eredivisie match between Ajax Amsterdam and Willem II Tilburg at the Amsterdam Arena on August 15, 2015 in Amsterdam, The Netherlands(Photo by VI Images via Getty Images)

Lasse Schøne og Anwar El Ghazi (Photo by VI Images via Getty Images)

Skulle have været b-spiller

Anwar El Ghazi betragtes af mange eksperter som et kæmpe talent, men det er ikke længere end et for 1½ år siden, hvor han blot var tiltænkt en plads på Jong Ajax, der er Ajax Amsterdams hold for reserver. Men så skete der det, at i opvarmningen til sæson ’14-’15, der scorede El Ghazi ikke mindre en 8 mål på 150 minutter, hvilket gjorde at han blev rykket op til førsteholdet.

Nu tyder det på, at førsteholdet ikke var endemålet, men blot et skridt mod de store ligaer, hvor både Liverpool og Manchester United vil have ham i England og AC Milan vil have ham i Italien.

Anwar El Ghazi er 20 år gammel, og hos Fansided er vurderingen at hvis en af klubberne kan få den unge fløj til 80 millioner kroner eller under, så bliver det det bedste transfer i dette transfervindue.

Læs også:

Klopp i kontakt med Schalke spiller