Efter næsten et årti i Premier League i træk rykkede Stoke City i denne sæson ud af den bedste engelske række. På trods af gode og prominente navne som målmand Jack Butland, Joe Allen, Ryan Shawcross og Xherdan Shaqiri. Og det er netop sidstnænvte fløjspiller som denne artikel kommer til at beskæftige sig med. Liverpool er nemlig tæt på at sikre sig hans underskrift. Det skriver det engelske medie Goal.com.

The Reds som Liverpool også kaldes har indledt forhandlinger med Stoke City om et salg af deres schweiziske landsholdspiller Xherdan Shaqiri, der netop har afsluttet VM-slutrunden i Rusland denne sommer. Her røg Shaqiri og hans holdkammerater ud i ottendendelsfinalen mod vores svenske naboer.

Shaqiri fra Stoke City viste stor kvalitet for Schweiz og han var flere gange kampafgørende – af den grund er det også utænkeligt, at han skal spille i den næstbedste engelske række, The Championship næste sæson. Det ligger derfor i kortene, at han skal skifte klub. Spørgsmålet er bare, hvem, der får fingre i den tidligere Bayern München-spiller.

STOKE BEKRÆFTER: Henter afrikansk landhsholdsstjerne

Jurgen Klopp har vist interesse i Stoke City spilleren og han har udtalt, at han er imponeret over den kun 26-årige offensiv spiller.

Overgangssummen skulle eftersigende ligge på, hvad der svarer til 110 millioner danske kroner. Shaqiri er en rigtig lille ‘Messi’. Han har et lavt tyngdepunkt og er god med bolden. Han kan drible og snyde enhver forsvarsspiller og så er han næsten lige god med begge ben. Det giver ham en fordel ved afslutningerne foran mål. Men også når han som fløjspiller kommer til baglinjen. Og skal slå et indlæg.

Shaqiri kom til Stoke City i 2015 fra Inter og har siden spillet 92 kampe for mandskabet, der nu er rykket ned i den næstbedste række.