Hvis Liverpools fans vil til Basel og se Europa League-finalen bliver det en dyr affære.

Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine

Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine

Af Emil Plovgaard

Der er lige nu stor utilfredshed i Liverpools fanbase, da der i går blev sat billetter til Europa League-finalen til salg på billethjemmesiden ticketbis.

Liverpool og Sevilla får udleveret 10.000 billetter hver. På billethjemmesiden ticketbis koster en billet op imod 30.000 kroner.

Det er især UEFAs valg om at spille på St. Jakob Park i Basel, der har skabt stor utilfreds hos begge fanlejre. Stadionet har nemlig kun en kapacitet på 38.512.

Et valg, der har fået flere af Liverpools fans til at rejse til kampen uden billet på sig.

Liverpool-legenden John Aldrige er heller ikke meget for idéen om at afholde en Europa League- finale i Basel. I sin klumme i Liverpool Echo skriver han følgende:

“Hvorfor skal det holdes i Basel? Jeg har svært ved at se logikken i det. Hvem end, der har taget den beslutning, så har det ikke været en fodboldperson.

De har ambitioner om at gøre denne turnering eksklusiv og give kvalifikation til Champions League til vinderen, og så vælger man at afholde finalen på et stadion, der overhovedet ikke er i passende til formålet.

Det er fuldstændig latterligt. Vi har så mange fantastiske stadions i Eruopa, der ville passe til den finale, og så vælger de at afholde den på ét af de mindste.”