Efter Liverpools chokerende 3-0-nederlag i søndags til oprykkerne fra Watford, udtalte Ian Wright til BBC News, at manager Jurgen Klopp har et seriøst stort arbejde foran sig og det skal januartransfermarkedet hjælpe på. 

Liverpool tabte i søndagens Premier League-kamp med cifrene 3-0 til rækkens oprykkere Watford, der på alle spillets facetter udspillede Merseyside-klubben fuldstændigt gennem 90 minutter. Dette sagde BBC Radio 5 Live’s 606s kommentator Ian Wright efter kampen, og understregede samtidigt, at klubbens tyske manager, Jurgen Klopp har alvorlige problemer, der skal løses på transfermarkedet.

“Bortset fra navnet, at de spiller for Liverpool, er der intet i dette hold, der skræmmer mig. Der er spillere, der er nødt til at forlade klubben.Når han (Klopp, red.) får sine spillere rigtigt i gang, kan vi begynde at se hans’Liverpool’. Jeg tror, han har brug for at få en målmand og en angriber (i januar, red.)” , fortæller den i dag 52-årige Ian Wright.

Desuden mener Ian Wright, der selv har været professionel fodboldspiller i blandt andet Arsenal, at der ikke er noget talent i hele Liverpool-truppen, og at det kun er navnet og klubbens ry, der får dem til at spille ‘nogenlunde’.
Læs også: Top 10: De mest scorende spillere i 2015

Målmand og angriber

Den afroamerikanske Wright fortæller, at hovedargumentet for at hente en ny målmand ind er, at Simon Mignolet og Adam Bodgans præstationer simpelthen er for svingende. Så sent som i weekendens kamp mod Watford, så publikum og resten af verden prøver på Bogdans usikkerhed, da han på et hjørnespark kommer forkert op til bolden, ikke får grebet den og resultatet bliver et mål til modstanderen.

Læs også: Liverpool: Overvejer bud på 150.000.000 kr på ex-Barca angriber

Angriberpositionen skal forstærkes, fordi garderingerne fra førstevalget Daniel Sturridge mangler niveau. Benteke og Origi er ikke gode nok lige nu, til at begå sig i en klub af Liverpools kaliber.