Angel Di Maria er i den grad det helt store samtaleemne i disse dage. I går kunne vi bringe historien om, at flere franske medier, heriblandt L’equipe meldte, at Manchester United og PSG var blevet enige om en aftale om Di Maria.

Ifølge de franske medier, så skal Di Maria til lægetjek hos PSG indenfor de kommende dage. PSG er lige nu i USA ligesom Manchester United, hvor de spiller deres opvarmningskampe. PSG har også pt. base i USA ligesom Manchester United og der spekuleres i, at Di Maria gennemgår lægetjekket i USA.

Læs også: Franske medier: Angel Di Maria til lægetjek hos PSG i næste uge

Her til morgen er der så blevet sat endnu mere gang i spekulationerne efter Di Maria og Rojo angiveligt “missede” det fly, som han skulle med, da han skulle tilslutte sig Manchester United truppen i Californien.

Van Gaal: “Rojo havde pas problemer med ingen ved hvad Di Maria laver.”

louis-van-gaal-soccer-manchester-united-training-850x560

Louis van Gaal har hertil morgen udtalt sig om situationen:

“Nej, Di Maria er ikke kommet endnu. Jeg har hørt at han ikke var med flyet. Jeg kan ikke sige noget om det. Han var ikke med flyet. Marcos Rojo var heller ikke med flyet, da han havde problemer med hans pas. Det ved jeg, men jeg ved ikke hvorfor Di Maria ikke var med.”

Louis van Gaal ved altså ifølge ham selv ikke, hvorfor Di Maria ikke var med flyet. Hvis en aftale er på plads med PSG, så ved han dog nok godt, at hans spiller på vej til de sidste forhandlinger og lægetjek ved PSG.

Hvis rygterne er sande, så kan Angel Di Maria allerede være PSG spiller i begyndelsen af næste uge.