Denne kommende sommer bliver spændende på mange fronter. En af de klubber, som kan få stor udskiftning i deres førsteholdstrup er bl.a. Manchester United. Louis Van Gaal har nogen store beslutninger foran sig den kommende sommer, og udfaldet vil uden tvivl have afgørende betydning for klubbens præstationer i den kommende sæson.
Men hvem står på nuværende tidspunkt med begge ben plantet sikkert på græsset på Old Trafford og hvem har det ene ben uden for stadionen? Her får i en gennemgang af alle Manchester Uniteds spiller, deres alder, kampe denne sæson og hvor deres fremtid ligger henne:

Sikker fremtid i Manchester United

Víctor Valdés Alder 33 Kampe sidst sæson 2

Luke Shaw Alder 19 Kampe 20

Marcos Rojo Alder 25 Kampe 27

Phil Jones Alder 23 Kampe 24

Chris Smalling Alder 25 Kampe 29

Paddy McNair Alder 20 Kampe 18

Tyler Blackett Alder 21 Kampe 12

Michael Carrick Alder 33 Kampe 20

Daley Blind Alder 25 Kampe 29

Andreas Pereira Alder 19 Kampe 2

Ander Herrera Alder 25 Kampe 31

Ashley Young Alder 29 Kampe 29

Marouane Fellaini Alder 27 Kampe 31

Antonio Valencia Alder 29 Kampe 35

Juan Mata Alder 27 Kampe 35

Wayne Rooney Alder 29 Kampe 37

 

Usikker fremtid

Ángel Di María Alder 27 kampe 32
Det har været en hård sæson for Di Maria, som ikke har fået den bedste start i Manchester United.  Youngs genopstående på første holdet har været med til at gøre det endnu svære for den argentinske spiller. Men andre klubber, som Paris Saint-German og Bayern Munich er tilsyneladende ude efter midtbanespilleren.

Robin van Persie Alder 31 kampe 29
Med en lang skades periode i år og en kontrakt der udløber næste sommer, kunne Van Gaal meget vel give Van Persie nyt luft under vingerne. Både Juventus og Paris Saint-German skulle være ude efter den hollandske landsholdspiller.

Anders Lindegaard Alder 31 kampe 0
Den danske 3. målmand for Man. United var tæt på at smutte i de sidste to transfer vinduer og overvejer nok engang sin fremtid.

Jonny Evans Alder 27 kampe 17
Startede ud som Van Gaals første valg som den centrale forsvarsspiller, men ender ud som potentielt overskuds spiller på bænken. Skade efterfulgt af en 6-kamps karantæne for at spytte gør denne sæson til en Jonny Evans nok helst vil glemme.

Javier Hernández Alder 26 kampe 2
Et interessant sag: med sig for øje, at Hernández har scoret vigtige mål for Real Madrid, vil Van Gaal så give ham en chance for at bevise sit vær i Manchester United?

Jesse Lingard Alder 22 kampe 1
Er tilbage efter en fortvivlet knæskade, har fået ros fra Van Gaal, men der er også stadig muligheder for at forlade klubben.

Saidy Janko Alder 19 kampe 1
Den schweiziske forsvarsspiller blev trukket ud efter 45 minutter af en mislykket debut, 4-0 ydmygelsen på MK Dons i Capital One cup. Han har dog efterfølgende haft succes i Bolton på låns, hvor han har scoret 10 mål. Men er det nok for at blive i United?

 

Chance for udlån

Reece James Alder 21 kampe 1
Den unge engelske spiller har skrevet under på ny kontrakt i februar, og Van Gaal ser potentiale i ham, men der er stadig store chancer for udlån til Rotherham United and Huddersfield Town den kommende sæson.

Adnan Januzaj Alder 20 Kampe 21
Dette var året, hvor belgieren skulle blive en del af den fast Manchester United trup, men selvom han har overtaget Rayn Gigg’s nr. 11, så stoler Van Gaal stadig ikke på ham, og det kunne derfor ende med at låne ham ud.

James Wilson Alder 19 Kampe 17
Efter Danny Wellbeck smuttede til Arsenal har Wilson leveret skuffende præstationer. Inden PL mål og kun 2 mål i alle kampe denne sæson.

 

Stor chance for klubskifte

Tom Cleverley Alder 25 kampe 1
Cleverley har gjort meget lidt for at imponere Van Gaal i sin tid hos Aston Villa og er formentlig klar til at blive solgt. Everton var midtbanespillerens første valg, så man kunne være tilbøjelig til at vælge Goodison frem for Villa Park.

Rafael da Silva Alder 24 kampe 11
Udover at lide af skade, så er der også andre ring der ikke behager Van Gaal, som lader til at tvivl på Da Silva’s forsvars kvaliteter.

Nick Powell Alder 21 kampe 1
Blev trukket tilbage for efter en låneperiode i Leicester City i Januar, men fik en skade. Efter klubskiftet i 2012 fra Crewe Alexandra, har Powell kun spillet 2 kampe for Manchester United og med et kun 1 år tilbage på kontrakten er tiden i klubben måske ved at rende ud.

Tom Thorpe Alder 22 kampe 1
Den central forsvarsspiller, der som anfører vandt PL titlen for u-21 holdet, havde debut på 100 sekunder mod West Ham i September og er ikke set siden. Måske der er bedre spilletid i en anden klub.

Nani Alder 28 kampe 1
Nani har det seneste år været udlånt til Sporting Lissabon og det lader ikke til, at han kommer tilbage på første holdet hos Manchester United igen. Formentlig fordi han ikke kan få den spilletid han ønsker.

 

Læs også: Manchester United leder efter Falcao erstatning: Vil bruge 400 millioner på brandvarm argentiner

Læs også: Troværdig journalist: Manchester United har allerede aftaler med to nye spillere

[shopello_products]