Steven Gerrard:

Ligesom Carragher, tilbragte Gerrard hele sin karriere hos én klub, nemlig Liverpool. Han kan se tilbage på Champions League-trofæet i 2005 som den største bedrift i karrieren. En stor bedrift for de fleste fodboldspillere – men kunne det ikke have blevet til mere for englænderen i en anden klub? I midten af nullerne modtog han et tilbud fra FC Barcelona, som han dog valgte at afvise. Dumt, kunne man fristes til at tænke, men i sandhed også loyalt.

Francesco Totti:

Totti tilbragte hele sin karriere hos Roma, og vandt kun det italienske mesterskab en enkelt gang. I de tidlige 00’ere, rygtedes han til Real Madrids Galacticos. Et skifte blev dog aldrig til noget. Han regnes af mange som en af de bedste spillere i hans generation. Desværre for den neutrale fodboldfan, fik vi aldrig Totti at se andre steder end den italienske hovedstad.

Alan Shearer:

Den engelske angriber fik tidligt i sin karriere det ultimative gennembrud. Han ansås som en af de mest lovende angribere i engelsk fodbold, og i 1995 vandt han Premier League med Blackburn som kun 24-årig. Det var dog også den sidste titel, han endte med at vinde. I sommeren 1996, var Manchester United ude efter angriberen. I stedet valgte han dog at skifte til klubben fra den by, han voksede op i. Newcastle United. Hvad kunne det ikke have blevet til hos De Røde Djævle?