Rygtemøllen fortsætter, og i øjeblikket rygtes Luis Enrique til den engelske hovedstad, London, som erstatning for træner i Chelsea, Antonio Conte. Don Balon påstår, at den tidligere Barcelona-træner har fortalt ledelsen på Stamford Bridge, at han gerne vil til klubben. Dog på en enkelt betingelse. De skal forsyne ham med en særlig spiller.

YOKOHAMA, JAPAN – DECEMBER 17: Luis Enrique, manager of Barcelona looks on before the FIFA Club World Cup Semi Final match between Barcelona and Guangzhou Evergrande FC at International Stadium Yokohama on December 17, 2015 in Yokohama, Japan. (Photo by Matthew Lewis – FIFA/FIFA via Getty Images)

Der er tale om Real Madrids giftige kantspiller, Marco Asensio. En spiller, som allerede på forhånd er rygtet til de forsvarende Premier League-mestre.

Læs også: Manchester United, Arsenal og Chelsea alle efter den samme spiller: I kan få ham for £100.000.000

Chelseas russiske ejer, Roman Abramovich, ser ud til at forberede sig på at skulle miste den belgiske landsholdsspiller, Eden Hazard, til fordel for Real Madrid. Men den 22-årige Asensio kan altså være spilleren, de vender sig mod som erstatning for den belgiske offensivspiller.

Læs også: Glem alt om Pogba: Denne spiller bør være Manchester Uniteds fremtidige kaptajn

Asensio skrev under på en ny kontrakt i den spanske hovedstad i september måned, og den kontrakt udløber først i sommeren 2023. På trods af dette er han dog i øjeblikket stærkt frustreret over Real Madrids elendige resultater denne sæson.

Læs også: Salah afslører: Derfor var jeg dårlig hos Chelsea

Real Madrids træner Zinedine Zidane er også under gevaldigt pres. Derfor kunne Eden Hazard og Marco Asensio meget vel bytte klub.

Læs også: Fans verden over kan ikke stoppe med at grine: Sådan forsøgte Coquelin at stoppe Messi

Hvis Luis Enrique “skifter” i tide, kan han komme til at stå over for sin gamle klub, FC Barcelona, i forbindelse med ottendedelsfinalerne i Champions League.