Af Anders Lang Jensen

Efter at Chelseas transferfavorit denne sommer Romelu Lukaku valgte at skrive under med Manchester United, retter Antonio Conte nu fokus mod en anden giftig angriber.

Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images

Dortmunds afrikanske Pierre-Emerick Aubameyang er ifølge en række engelske aviser det næste store mål for London-klubben, efter de forsvarende engelske mestre måtte se sig slået af de evige rivaler fra Old Trafford i Manchester i jagten på den belgiske bomber Lukaku.

Efter sigende er italienske Conte stjernerasende på Chelsea-ledelsen efter de manglende transfers i dette sommertransfervindue. Endnu ikke er der færdiggjort nogle handler, udover den tyske forsvarsspiller Antonio Rüdiger er ankommet til Chelsea, der forventer flere handler denne sommer.

Foto: Getty Images

Spanske Diego Costa forventes snarest at forlade Stamford Bridge, og hele tiden har planen været at hente en direkte erstatning for den kontroversielle angriber. Her skulle Lukaku være brikken på puslespillet for Antonio Conte, men i stedet er det nu gabonesiske Aubameyang, der er målet.

Det spanske medie Marca melder nemlig også, at Conte håber på snart at færdiggøre en handel med Bundesliga-stjernen inden længe. Kontakt parterne imellem er der allerede i gang, skriver avisen yderligere.

Photo by Simon Hofmann/Bundesliga/DFL via Getty Images

Udover Chelsea er der også interesse fra AC Milan og Paris Saint-Germain denne sommer i Aubameyang. Men ingen af klubberne synes tæt på at lande stjernen fra Dortmund, hvorfor et skifte til Premier League rygtes mere interessant for den lynende hurtige spydspids.

Opholdet på Signal Iduna Park i Dortmund lakker mod enden for angriberen, der skal tage det næste skridt i karrieren. Marca melder om en pris på knap 530 mio. kr., hvis Dortmund skal slippe deres topangriber.