Lyngby-træner Christian Nielsen anser klubbens 18-årige forsvarsspiller Frederik Winther for at være en ”stjerne i svøb.” 

Tipsbladet bringer i dag et interview med Lyngby-træner Christian Nielsen, der fortæller om klubbens 18-årige forsvarsspiller Frederik Winther, som han er mildest talt begejstret for. 

I Lyngby har man, som fodboldmediet skriver, allerede døbt ham den nye Andreas Bjelland. Den nordsjællandske klub forlængede kontrakten med den lovende teenager for et par måneder siden, så Winther er på kontrakt frem til 2023. Og det er træneren godt tilfreds med. 

”Jeg vil tillade mig at sige, at han er en stjerne i svøb. Han er på vej, han er ung, han er inde i en god udvikling. Han er kun 18 år og skal starte i 3.G. om 14 dage, men han er en meget rolig spiller, der er cool på bolden og tør have den. Han kan håndtere den, og han spiller med stort mod,” siger Christian Nielsen til Tipsbladet. 

Frederik Winther har indtil videre spillet 12 kampe for Lyngby, og hans træner mener, at forsvarsspilleren har nogle meget specifikke egenskaber, som er attraktive i moderne fodbold. 

”Der er ikke et limit her og nu. Vi ved alle, at venstrebenede forsvarsspillere, som kan føre bolden op, er en mangelvare i Danmark og i udlandet. Det kan han. Han har evnerne og modet til at gøre det, så han er en af få. Jeg spår Frederik en stor karriere – også fordi han kan håndtere det her,” siger Christian Nielsen. 

Lyngby og Frederik Winther spiller i aften sin tredje kamp i årets Superliga, hvor klubben tager imod SønderjyskE. De kongeblå oprykkere tabte i seneste runde med 4-1 til OB, mens klubbens første kamp i sæsonen blev vundet med 2-0 på hjemmebane mod AaB. Frederik Winther var med fra start i begge kampe.

Bruttofortjeneste

Alle virksomheder har behov for at kunne beregne bruttofortjenesten. Se hvordan du udregner bruttofortjeneste her.