Af Anders Lang Jensen

Spanske Real Madrid og engelske Manchester United er blandt de helt tunge drenge på transfermarkedet. Begge klubber er interesserede i en stjerne fra hvert hold, og dermed bliver der nu varmet op til en voldsom byttehandel.

Denis Doyle/Getty Images

Walisiske Gareth Bale er den seneste tid rygtet væk fra den spanske kongeklub, hvor spanierne ønsker at skippe offensivstjernen væk fra klubben. Særligt Manchester United er lune på idéen om at hente den britiske stjerne til Old Trafford.

Og sådan en handel kan sagtens komme på tale. Men ifølge Sunday Express vil Real Madrid-præsidenten Florentino Pérez have sendt den spanske stjernekeeper David De Gea den anden vej. Der kan altså være tale om en kæmpemæssig byttehandel mellem to af klodens største klubber.

Photo by Marc Atkins/Mark Leech/Getty Images

Igennem længere tid har begge klubber været ude efter henholdsvis Bale og De Gea. Men en byttehandel er oplagt for begge giganters jagt på nyt stjerneblod. Bales tid på Bernabeu har været plaget af mange skader, og nærmest konstant kritik fra de spanske medier har waliseren skulle ligge øre til.

David De Gea er en kæmpe profil for Manchester United og regnes som én af verdens absolut bedste keepere. Interessen fra det spanske har stået på længe, og et skifte har de sidste mange transfervinduer været på rygtebørsen.

Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images

Manchester United jagtede denne sommer en ny kantspiller, hvor især kroatiske Ivan Perišić fra italienske Inter var Jose Mourinhos foretrukne, mens Gareth Bale var det utænkelige emne i Manchester. Men ingen offensiv tilgang kom der til, hvorfor Bale nu er det næste store mål.

Hvis The Red Devils blot smider deres spanske stjernekeeper oveni handlen, så får de Bale til truppen næste sommer, melder avisen. De Gea ønsker fortsat højt at skifte til hjemlandet igen, hvor udsigten til at spille med endnu større stjerner venter.

Jose Mourinho kan læse situationen og få Bale den anden vej, da et salg af De Gea indenfor en overskuelig fremtid næsten ikke kan undgås.