Premier League mestrene må vente lidt endnu før de kan skrive under sommerens første signing. Det skriver flere italienske medier.

Det rygtes nemlig, at den engelske storklub har fået sit bud på hele 450 millioner kroner på Napolis midtbanespiller Jorginho afvist. Det bekræfter den italienske klubs præsident Aurelio De Laurentiis.

Flere medier har ellers bekræftet, at Jorginho faktisk er øverst på Pep Guardiolas sommer ønskelister forud for næste sæson. City er dog ikke den eneste klub, der er interesseret i den 26-årige midtbanespiller  -hans agent har afsløret, at ”adskillige klubber er klar til at hente ham.”

Napoli er klar over, at de lige nu har en guldfugl på kontrakt, og hvis de spiller kortene rigtigt kan de få rigtig mange penge for den brasilianske fødte italiener, såfremt de ønsker at sælge ham.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Føromtalte præsident vil prøve at hæve prisen og måske sikre sig en anden af Citys store profiler til at gå den anden vej.

Samtidig udelukker han heller ikke, at klubbens legendariske holdkaptajn Marek Hamsik forlader klubben denne sommer – angiveligt for at rykke til Asien for at spille sine sidste år af karrieren ud.

Napolis nye cheftræner, Carlo Ancelotti har angiveligt fået frie tøjler til at håndtere den trup han fik givet af den tidligere manager Maurizio Sarri. Fra den 10. juli til den 31. juli har Carlo tid til at evaluere truppen og den 4. August er han i Dublin med Liverpool og der vil vi se hans første Napoli-hold.

Angiveligt ønsker den tidligere Real Madrid træner, at beholde hele 80 % af den nuværende trup, fordi han finder den tilstrækkelig. Præsident Laurentiis har udtalt, at klubben vil prøve at hente en målmand, en back, en kantspiller og en central midtbane denne sommer.