Engelske Manchester City var et smut forbi mægtige Camp Nou. Men klubben blev sendt ud rimelig hurtigt igen, og fik ørerne i maskinen af Messi og co. Det medførte til en briefing i omklædningen efter kampen af Guardiola, som var tilbage på sin gamle hjemmebane.

Af Anders Lang Jensen

(l-r) Josep Guardiola coach of Manchester City, Luis Suarez of FC Barcelona, John Stones of Manchester Cityduring the UEFA Champions League group C match between FC Barcelona and Manchester City on October 19, 2016 at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain.(Photo by VI Images via Getty Images)

Photo by VI Images via Getty Images

City tabte nemlig hele 4-0 til FC Barcelona. Og City-profilen Nolito er ny i klubben, og var med i kampen mod de spanske giganter.

Hvis en spiller ikke forstår, hvad træneren fortæller til én, er det svært at få gode resultater. Det lyder surrealistisk, men det var nok tilfældet onsdag aften på Camp Nou. Da Nolito blev spurgt ind til, hvad Guardiola havde sagt i omklædningen efter kampen, kom det mest af alt som et chok.

”Med mit engelsk er jeg stadig dårlig. Så jeg forstod ikke meget af, hvad han sagde efter kampen til holdet”, fortæller den 30-årige offensivspiller.