Af Anders Lang Jensen

Ifølge engelske aviser fører spanske Pep Guardiola kapløbet om chilenske Alexis Sanchez. Og manageren på Etihad Stadium forbereder også et lokkende bud til Arsenal.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Alexis har et enkelt år tilbage af sin nuværende kontrakt, og forventes af mange at forlade Arsenal til fordel for en anden og mere titel-udfordrende klub. Den 28-årige offensivstjerne vurderes til omkring £50m svarende til cirka 450 mio. kroner.

Manchester City øjner en byttehandel for at bløde London-klubben lidt op. Den unge midterforsvarer Jason Denayer er Pep klar til at smide i enhver form for handel, der blot skal sende Alexis mod Manchester-klubben.

Photo by Chris Brunskill/Getty Images

Den 21-årige fysiske belgiske landsholdsspiller vender hjem fra lån fra nedrykkerne Sunderland, og forventes ikke at spille en rolle i næste sæson for det blå hold i Manchester i næste Premier League-sæson.

Guardiola vil have en genforening med Sanchez. De to arbejdede sammen i spanske Barcelona i sin tid. Og den spanske manager er altså klar til at smide den unge Denayer ud af klubben, hvis han blot får det, han vil have i form af Sanchez i City-trøjen til næste sæson.