Juventus midtbaneprofil, Paul Pogba, har været en eftertragtet herre under sommerens transfervindue, hvor en af storfavoritterne til at hente den 22-årige franskmand har været Manchester City.

Manchester City indstiller dog imidlertidig jagten på Paul Pogba ifølge dailymail. Dette skyldes blandt andet Juventus svimlende priskrav på omkring 700 millioner kroner. Barcelona har også haft et godt øje til den unge franskmand, men Juventus afviste catalanernes bud, der efter sigende skulle være i omegnen af et astronomisk højt beløb i form af 600 millioner kroner. Pogbas agent, Mino Raiola, skulle endvidere have stillet et lønkrav på ca. 2,5 millioner om ugen for Pogba.

Alternativer til Pogba i transfervinduet

Efter at Juventus afviste Barcelonas bud på de 600 millioner kroner, var det forventet at olierige Manchester City ville slå den britiske transferrekord, ligesom rivalerne fra Manchester United gjorde, da de hentede den argentinske stjernespiller Di Maria sidste år.

Manchester Citys bestyrelsesformand, Khaldoon Al Mubarak, har dog lovet, at de er klar til at konkurrere på transfermarkedet for at sikre sig en verdensklassespiller denne sommer. Pogba er dog langt fra Manchester Citys eneste mulighed for at anskaffe sig en højt profileret spiller, hvoraf engelske Raheem Sterling fra Liverpool og belgiske Kevin de Bruyne fra Wolfsburg også har været stærkt rygtet til Manchester City i dette transfervindue. Manchester City har meldt ud, at de er klar til at betale lidt over 500 millioner kroner for de to spillere, som også ligger højt oppe på Citys ønskeliste.