Manchester City-stjernen Vincent Kompany udtaler, at der kommer til at ske store ting hos Manchester City i sommerens transfervindue. 

Af Lasse D. Drescher

Manchester City-kaptajnen Vincent Kompany er glad for at Manchester City allerede er begyndt at handle ind. Premier League-storklubben har allerede været ude og bruge penge, og det forventes at der vil blive brugt mange flere.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Pep Guardiola har ifølge mediet gjort det meget tydeligt, at der skal handles stort ind i løbet af sommeren. Guardiola har planer om at forstærke Manchester City på flere positioner, men der er ifølge Clubcall fokus på back-positionerne.

Det er AS Monaco-stjernen Bernardo Silva, som har skrevet under med Manchester City. Silva har kostet rigtig mange penge, men Manchester-klubben har flere planer. Det forventes at Benfica-målmanden Ederson også skifter til Premier League-storklubben.

Hvis den brasilianske målmand Ederson Moraes, skifter til Manchester City. Bliver den 23-årige Benfica-stjerne den dyrest solgte målmand nogensinde. Det forventes at Ederson kommer ti lat koste meget mere end Buffon gjorde i 2001, da italieneren blev solgt fra Parma til Juventus.

Belgieren Vincent Kompany udtaler følgende til Clubcall:

“Sidste sæson var ikke god for os, det er der ingen tvivl om. Men vi viste stadig solide perioder, og vi kunne se en lys fremtid. Jeg ser frem til at se hvad der sker, i næste sæson. Jeg tror at vi inden for den næste sæson, kommer til at være med i titel-kampen.

Vincent Kompany blev også spurgt, hvad hans holdning er til Yaya Toures kontraktforlængelse med Manchester City.

Vincent Kompany udtaler følgende til spørgsmålet:

“Jeg er glad på Yayas vegne. Han er en Manchester City-legende. Han har haft stor del i alle de trofæer vi har vundet hos City, imens jeg har været her. Han er en stor spiller både for fansene, men også for klubben.”

Læs også: Avis: Derfor fejler PL-klubberne i Europa