Claudio Bravo blev helten for Manchester City i dagens EFL Cup-kamp mod Wolverhampton Wanderers på Etihad Stadium. Manchester-klubben sendte de orangeklædte gæster ud efter en lang kamp, der måtte afgøres i straffesparkskonkurrence – under den nye ABBA-model, som herhjemme har været omtalt på grund af en pokalkamp mellem HIK og Silkeborg, hvor den blev taget i brug, uden at være anerkendt herhjemme.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Manchester City fører den bedste engelske fodboldrække. Men det kunne man ikke se tirsdag aften, da der var kamp i EFL Cuppen. Her skulle klubben møde Wolverhampton, der spiller i den næstbedste række.

Til Manchester Citys forsvar var der dog også sket en del rotation. Blandt de startende 11 var der givet plads til breddespillere som Yaya Touré, Ilkay Gündogan og Oleksandr Zinchenko.

Mere faste stamspillere såsom Raheem Sterling, Sergio Agüero og Gabriel Jesus var dog også iblandt de startende 11. Men noget atypisk for City, havde de mere end svært ved at score mål mod et velorganiseret Wolves-mandskab.

Læs også: Pokalkamp aflyst: Det flyder med vand på banen

Spilovertaget stod Manchester City for, mens Wolves lukrerede på flere kontrastød. Flere gange var det da også tæt på at kunne give afkast, men chilenske Claudio Bravo diskede op med den ene store redning efter den anden.

Der var store chancer i begge ender, men det var mest gæsterne, der kunne være deres indsats bekendte tirsdag aften. Der var rent skydetelt på Wolves-målet i store dele af kampen, men Wolves kæmpede heroisk.

Tiden blev dog knap for Manchester City, og den ordinære spilletid endte uden mål, og derfor skulle vinderen af kampen findes efter straffesparkskonkurrence.

Læs også: Berlusconi: Milan kan snart få nye ejere igen

Holdene sparkede efter ABBA-modellen. Her sparkede Wolverhamptons Leo Bonatini først og han scorede sikkert.

Herefter fulgte to scoringer fra Citys De Bruyne og Yaya Toure, mens Wolves deres to næste og sendte matchbolden til City.

Manchester City-sparkerne var sikkerheden selv. Sergio Aguero var mandens sidste sparker og med noget der lignede en panenka, sendte han City videre i EFL Cuppen efter en lang kamp og straffesparkskonkurrence.

Læs også: Bekræftet: Her er Evertons nye manager