Manchester City-spilleren Bacary Sagna bliver fri på markedet, i løbet af sommeren. Derfor er der interesse fra flere Premier League-klubber, i den meget erfarne franskmand.

Af Lasse D. Drescher

mediet Nufcblog skriver at Newcastle har stor interesse, i at hente en spiller hos Manchester City. Det er den franske højreback Bacary Sagna, som har kontraktudløb med Manchester City denne sommer.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Rafael Benitez har fået Newcastle tilbage i Premier League, og det forventes at han vil handle stort ind. Mediet skriver at Benitez har planer om først at forstærke sig på de to backs. DeAndre Yedlin på højrebacken og Paul Dummett på venstrebacken har brug for konkurrence ifølge Benitez.

Den spanske Newcastle-træner har gjort det klart, at han vil hente noget Premier League-erfaring til Newcastle-holdet. Bacary Sagna har i sin karriere spillet mere end 265 kampe i Premier League.

Derfor forventes det at 34-årige Bacary Sagna kan forstærke Newcastle, samtidig med at hans Premier League-erfaring kan blive en stor hjælp hos den kommende Premier League-klub.

Det forventes samtidig at Bacary Sagna går ned i løn, efter at han forlader Manchester City. Eftersom der ikke er mange klubber, som er villige til at betale den løn franskmanden fik, hos Manchester City.

Hvor spiller franskmanden efter sommerferien?

Mediet skriver samtidig at Premier League-klubberne Crystal Palace og Southampton også viser interesse, i den erfarne Manchester City-spiller.

Det engelske medie understreger dog at de ikke ved, hvilken klub Bacary Sagna foretrækker at skifte til. Det kan samtidig også være at Sagna forlader Premier League, mulighederne er mange, eftersom at franskmanden er fri på markedet.

Læs også: Real Madrid-stjerne fik de sidste minutter i går: Skifter til engelsk storklub