Sæsonen står for døren og de fleste mandskaber er ved at være klar til sæson-premieren næste weekend. Her skal de forskellige mandskaber forsøge at for bedre sidste sæsons resultater og der i blandt er Manchester United også. Og angriberen Marcus Rashford kommer til at få en helt særlig rolle. Det er helt sikkert.

Den unge angriber kommer nemlig til at bære det ikoniske rygnummer 10, når han trækker en United-trøje over hovedet i fremtiden. Det skriver det engelske medie 90min.com, at The Red Devils, som United også kaldes, har skrevet på hjemmesiden.

Rashford har i sin tid i United altid spillet med nummer 19 på ryggen, men det kommer altså nu til at ændre sig. I sidste sæson scorede han kun 7 mål i alle turneringer og det sås, at han flere gange var frusteret over sin præstationer. Om et rygnummer kan ændre på den følelse er svær at sige, men det forpligter i hvert fald. 7 mål er vist ikke lige nok, hvis han skal have nummer 10. I hvert fald ikke i Manchester United.

Store stjerner tidligere  nummer 10

At han får nummer 10 viser dog, at træner Jose Mourinho har tiltro på ham og tror på ham som fremtiden mand. Han er trods alt kun 20 år gammel. Af tidligere spillere, der har båret nummeret er David  Beckham, Ruud van Nistelrooy og selveste Wayne Rooney.

Den næste destination for Steven Gerrard er United, Liverpool eller Arsenal

Marcus Rashford og hans rygnumme blev spottet i en træningskampe i Uniteds pre-season mod Bayern München for et par dage siden. Den var den første kamp Marcus Rashford var med siden han vendte hjem fra ferie efter en VM-slutrunde, hvor han nåede til semifinalen med det engelske landshold. United tabte 1-0.

Om Marcus Rashford og hans nye nummer siger træner Mourinho:

“Han har altid ønsket det. Han har altid villet have det. Selvfølgelig har han repsekt for andre navne, som Rooney og Zlatan, der har haft det. Og lige nu er han i skyggen af dem. Nu skal han nok få chancen og så slå til. Det er noget fantastisk for ham. Jeg er glad for at give ham det. Han blev så lykkelig.”