Den 25-årige Crystal Palace-stjerne Wilfried Zaha, rygtes væk fra London-klubben. Der er stor interesse i Crystal Palace-spilleren, fra Premier League-storklubben Arsenal. Zaha har tidligere spillet for Manchester United, men det var ikke en succesfuld stund, Zaha havde hos den engelske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Sun skriver, at Premier League-storklubben Arsenal jagter Premier League-spiller. Det er Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha som nu rygtes væk fra Palace, og mod London-storklubben Arsenal.

(Photo by Warren Little/Getty Images)

Den 25-årige Crystal Palace-profil har været super velspillende, og det forventes at Zaha formentlig kan erstatte Alexis Sanchez på Arsenal-holdet. Sanchez har nemlig gjort det klart, at han ikke vil forlænge sin kontrakt med Arsenal.

Derfor kunne den velspillende Crystal Palace-stjerne, formentlig kunne gå ind og erstatte den chilenske landsholdsspiller. The Sun skriver at det forventes, at Wilfried Zaha koster omkring 260.000.000 kroner, at hente væk fra London-klubben.

Den hurtige kantspiller har tidligere været spiller, for en Premier League-storklub. Zaha har nemlig været på kontrakt hos Manchester United, men det var ikke et succesfuldt makkerpar. Derfor måtte Wilfried Zaha søge videre, i jagten på spilletid.

Crystal Palace-kantspilleren er yderst hurtig, samtidig med at Wilfried Zaha er ret solid teknisk. Derfor kan den hurtige kantspiller komme i betragtning, hos mange storklubber som jagter en hurtig og energisk kantspiller.

En meget solid tekniker

Siden starten af sidste sæson, er der kun en spiller i Premier League som har haft flere succesfulde driblinger, end Wilfried Zaha. Det er Chelsea-stjernen Eden Hazard, som står noteret for 167 succesfulde driblinger, imens står Zaha noteret for 160 driblinger.

Det forventes af de fleste medier, at Arsenal-stjernen Alexis Sanchez skifter væk fra Arsenal. Det har primært været Manchester City, som har været sat i forbindelse med at have muligheden, for at sikre sig den chilenske stjerne.

Læs også: Yderligere 3 engelske debuttanter udtages forud for Englands landskamp mod Brasilien