Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann rygtes endnu engang væk fra Madrid-storklubben, og mod Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Manchester United har i en lang periode, været sat i forbindelse med Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann. Den 26-årige franskmand har i en lang periode været super velspillende.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images )

Antoine Griezmann har i denne sæson spillet 19 kampe for Atletico Madrid, og det er blevet til syv mål og fem assist. Der er mange rygter som sender Griezmann væk fra Atletico, og det meldes at Atletico har fastsat en pris.

Mediet Mirror skriver at FC Barcelona i den seneste periode, har vist interesse i den franske stjernespiller. Det meldes samtidig at Atletico Madrid skulle være klar, til at sælge til Manchester United.

Dog er der et prisskrav som skal opfyldes, og den ligger på omkring 745.000.000 kroner. Men Mirror understreger også at der formentlig snart bliver nødt, til at komme en ende på transfersagaen om Griezmann og Manchester United.

Mirror skriver samtidig at Antoine Griezmann er kæmpe Manchester United-fan, og derfor kunne det spille en rolle. Griezmann har også udtalt sig meget positivt over Manchester United-træneren José Mourinho.

En af Antoine Griezmanns landsmænd er en af de helt store stjerner hos Manchester United, og det er midtbanespilleren Paul Pogba. De to franskmænd har et godt venskab, og det forventes også at kunne spille en rolle for Griezmanns valg.

Kan Griezmann hjælpe Manchester United til at vinde Premier League?

Manchester United har også været på jagt efter yderligere forstærkning til truppen, da de skal indhente Manchester City. Men om Manchester United endnu engang vil spendere mange millioner, vides ikke.

Dog må det understreges at der skal bruges rigtig mange penge, såfremt at de for alvor ønsker sig den 26-årige Atletico Madrid-stjerne. Da Griezmann er blandt de bedste offensive spillere, i europæisk topfodbold.

Læs også: Arsenal jagter PSV-talent