West Bromwich-stopperen Jonny Evans rygtes nu tilbage til hans tidligere klub, nemlig Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Mirror skrive, at Premier League-storklubben Manchester United har interesse i tidligere spiller. Det er den nuværende West Bromwich-forsvarsspiller Jonny Evans som rygtes mod Old Trafford igen.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Det er nogle år siden at Jonny Evans forlod Manchester United, for at skrive under med West Bromwich. Evans fik ikke meget spilletid hos Manchester Unied, under den hollandske træner Louis van Gaal.

Nu har Manchester United problemer i forsvaret, og det forventes at Mourinho skal ud og handle ind i januar. Eric Bailly forventes nemlig at være ude i lang tid, hvilket er rigtig skidt nyt for Mourinho og Manchester United.

Manchester City forsøgte i sommers at hente Jonny Evans til Etihad Stadium, men det endte ikke ud i en afsluttet handel. Det forventes der er større chance for at Manchester United kan sikre sig Evans, end der er for at Manchester City gør det.

Mediet forventer at den tidligere Manchester United-forsvarsspiller Jonny Evans, forventet at koste omkring 250.000.000 kroner. Det forventes at Jonny Evans godt kunne have mod på at skifte tilbage til Manchester United.

Grunden til der skrives at Evans formentlig har mod på at komme tilbage, er fordi han egentlig ikke fik en dårlig behandling hos United. Hvis Evans forbliver skadesfri og han bliver hentet til Manchester United, så er der formentlig også plads i startopstillingen.

Kan Evans løse problemerne i bagkæden?

Eftersom at Manchester United har så store problemer, i forsvarskæden. Der er sådan i grove træk styr på de to backs, men midterforsvaret var bedst da Eric Bailly var med. Men nu hvor Bailyl er ude i lang tid, forventes det at der skal en forstærkning til klubben.

Da svenskeren Victor Lindelöf ikke har været så godt et køb, som de fleste havde forventet hos Manchester-storklubben.

Læs også: Dyrt indkøb: Manchester United henter brasiliansk wonderkid