Manchester United har netop sagt farvel til Radamel Falcao. Hans lejeaftale er ikke blevet gjort permanent efter hans skuffende sæson i Premier League. Forventningerne til Falcao var med rette, kæmpe store, da han kom til Premier League på transfervinduets sidste dag i sommeren 2014, men han skarpheden har manglet hos columbianeren.

Udover Falcao, så tyder meget også på, at Robin van Persie forlader klubben denne sommer og derfor er man nu på jagt efter en ny stjerneangriber, som kan score de nødvendige mål. Hvis man vil konkurrere med om de engelske mesterskab, så kræver det en angriber, der kan score +20 mål og Manchester United ser ud til at have fundet deres mand.

Læs også: VILDT: Manchester United kan hente Real Madrid stjerne hvis Chelsea stjerne vil til Madrid

Gonzalo Higuain skal sparke mesterskabet til den røde del af Manchester i næste sæson

EMPOLI, ITALY - APRIL 30: Gonzalo Higuain of SSC Napoli in action during the Serie A match between Empoli FC and SSC Napoli at Stadio Carlo Castellani on April 30, 2015 in Empoli, Italy. (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Gonzalo Higuain er en mand, der altid er garant for massere af mål. Higuain er 27 år gammel og har derfor massere af gode år i sig endnu. Han spiller i øjeblikket for Napoli i Serie A, hvor han i denne sæson har scoret 26 mål i 50 kampe (i alle turneringer).

Napoli er dog ikke en klub, der er kendt for at lade sine spillere gå uden kamp. Higuain har før været rygtet til Premier League og meget tyder på, at han selv ønsker at spille i England på et tidspunkt. Manchester United ønsker, at gøre Higuains drøm til virkelighed med et bud på hele 400 millioner, som Napoli ikke kan sige nej til.

Læs også: Troværdig journalist: Manchester United har allerede aftaler med to nye spillere

[shopello_products]