Manchester United og Tottenham er to klubber, der er på jagt efter forstærkninger. Begge klubber planlægger en travl sommer, hvor flere store stjerner er på ønskelisten. Begge klubber har penge at gøre med, så der er gode muligheder for, at de kan sikre sig nogle spillere denne sommer.Memphis_Depay_2012

Memphis Depay er en ombejlet herre. Han viste rigtig gode takter ved VM i Brasilien og så har han scoret 45 mål og lavet 27 assists i 110 kampe for PSV. Han bliver af mange kaldt “Den hollandske Cristiano Ronaldo” og han har da også mange af de samme kvaliteter, som verdensstjernen Ronaldo.

Han er hurtig, har en fantastisk teknik og så sparker han godt. Han er meget direkte og han kan spille de fleste af de offensive positioner. Først var det kun Manchester United, der var efter Depay og prisen var på omkring 100 millioner. Nu har Tottenham dog også meldt sig ind i kampen og de skulle eftersigende være klar med et bud på hele 200 millioner for at få Depay i en Tottenham trøje. En budkrig kan meget vel opstå og det kan presse prisen i vejret.

Fanudstyr:

Du kan se fodboldtrøjer fra Premier League her:

Manchester United Trøje
Arsenal Trøje
Chelsea Trøje
Liverpool Trøje