Manchester United-spilleren Marouane Fellaini rygtes ifølge fransk medie væk, fra den engelske storklub og mod Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain. 

Af Lasse D. Drescher

Det franske medie Le10Sport skriver at Paris Saint-Germain har haft Premier League-spiller i kikkerten, i de seneste par uger. Det er Manchester United-spilleren Marouane Fellaini, som PSG jagter ifølge mediet.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Den nu 30-årige belgiske Manchester United-spiller skiftede til Manchester-klubben, tilbage i 2013. Fellaini forlod på daværende tidspunkt Everton, for at blive genforenet med hans tidligere træner hos Everton, nemlig David Moyes.

Marouane Fellaini har tidligere været rygtet væk fra Manchester United, og mod den tyrkiske storklub Galatasaray. Men det skifte blev ikke til noget, og nu er der ikke så lang tid tilbage før Fellainis kontrakt med Manchester United udløber.

Det er i januar sidste chance for Premier League-storklubben, hvis de ønsker at sikre sig penge for belgieren. Da hans kontrakt udløber i sommeren 2018. Det er yderst svært at gøre sig klog på, hvor vigtig Marouane Fellaini egentlig er for José Mourinho.

Den portugisiske træner bruger nemlig ofte den belgiske midtbanespiller, og det har ført til nogle mål fra Marouane Fellaini. Men udover hovedspillet og fysikken, så besidder belgieren ikke mange fantastiske evner med bolden, hvis man spørger de fleste.

Hvad koster den belgiske midtbanespiller mon?

Dog meldes der intet om hvilken pris PSG skulle stå klar med, i håbet om at sikre sig Marouane Fellaini. Det franske medie skriver samtidig at de ikke helt forstår, hvorfor PSG viser interesse i den belgiske midtbanespiller.

Da PSG allerede har en del solide midtbanespillere, hvor italieneren Marco Veratti er den store stjerne. Der er også spillerne Thiago Motta og Adrien Rabiot, så mediet forstår ikke hvorfor Fellaini pludseligt rygtes mod Manchester United.

Brasilianer var et kæmpe FLOP i Manchester City: Nu er han tæt på skifte til europæisk storklub