Den belgiske Manchester United-angriber Romelu Lukaku, har i et interview afsløret hvilken spiller han er tættest med hos Manchester United. Det gælder både på og udenfor banen.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie 101greatgoals skriver nu at det er blevet afsløret, hvilken spiller Romelu Lukaku er tættest med. Det er den unge Manchester United-angriber Marcus Rashford som Romelu Lukaku er tættest med, både på og udenfor banen.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Romelu Lukaku fik en fantastisk start hos De Røde Djævle, hvor det blev til en del scoringer. Men i den seneste tid har Lukaku ikke haft den samme målnæse, men belgieren er stadig positiv og tror på det nok skal blive godt, skriver det engelske medie.

Den belgiske stjerne har udtalt at grunden til at de er så tætte, på og udenfor banen. Formentlig er grundet de to angribere bor tæt på hinanden, og derfor har nemt ved at komme i kontakt med hinanden.

Romelu Lukaku udtaler følgende til Sky Sports:

“Jeg ser mange kvaliteter i Rashford, og han kan hjælpe mig med mange ting både på og udenfor banen. Efter kampen mod Swansea tog vi hjem til mig, hvor Rashford tog hans bror med. Så havde vi en hyggelig aften, og Rashford spurgte mig om hvad jeg tror vi kan opnå i denne sæson.

Jeg sagde at hvis jeg laver mål, så er der plads til Rashford og hvis han laver mål så er der også plads og mulighed for, at jeg selv kan lave et. Det er også derfor vi hænger så godt sammen, da vi kan give plads til hinanden.

Vi samarbejder meget frem for at være egoistiske, og jeg tror det er det som styrker samarbejdet meget. Men jeg tror ikke at vores offensiv vil opleve problemer i sæsonen, da vi har flere forskellige taktiker og metoder.”

Læs også: Mourinho vil have Real Madrid-spiller til Manchester United