Manchester United-spilleren Henrikh Mkhitaryan rygtes ifølge engelsk medie, væk fra den engelske storklub. Der er stor interesse fra Mkhitaryans tidligere arbejdsgiver, nemlig Borussia Dortmund.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-spilleren Henrikh Mkhitaryan rygtes ifølge et engelsk medie væk, fra Manchester United. Det er fordi at den armenske landsholdsspiller ikke får den spilletid som han kræver.

(Photo by VCG/VCG via Getty Images)

Det er mediet The Times som skriver, at der skulle være interesse fra den tyske Bundesliga. Det er ifølge mediet Henrikh Mkhitaryans tidligere klub Borussia Dortmund, som kunne have interesse i at få armeneren tilbage til klubben.

Den 28-årige Manchester United-spiller skiftede tilbage i 2013hverdagen hos Shakhtar Donetsk ud med, en hverdag hos Borussia Dortmund. I tiden hos den tyske storklub nåede Henrikh Mkhitaryan at spille 140 kampe, hvor det blev til 40 mål.

Derefter gik turen for den 28-årige kantspiller til Premier League, hvor Manchester United stod klar med mange penge. Dog har skiftet ikke været så succesfuldt som Mkhitaryan og Manchester United formentlig havde håbet på.

Bundesliga-storklubben har tidligere solgt en spiller til Manchester United, og så senere hentet ham tilbage når han ikke får spilletiden. Det er sket med japaneren Shinji Kagawa, som heller ikke formåede at slå igennem hos Manchester United.

Gør Dortmund det samme som de gjorde med Kagawa?

The Times understreger at nu eftersom at Borussia Dortmund tidligere har hentet spillere tilbage, så kan det også ske med Henrikh Mkhitaryan. Da de ligesom alle andre kan se at Henrikh Mkhitaryan ikke får den forventede spilletid.

Borussia Dortmund kan såfremt de ser solidt potentiale i Henrikh Mkhitaryan, forvente at sikre sig den 28-årige for et meget lavere beløb. Fuldstændig ligesom med Shinji Kagawa, da en spillers pris afhænger af deres form og statistik.

Når en spiller i en længere periode ikke præstere godt, og får en masse spilletid. Så giver det også kun mening, at deres pris vil falde.

Læs også: Real Madrid-stjerne rygtes mod den franske hovedstad