Den 21-årige Andreas Pereira er i øjeblikket udlejet fra Manchester United til den spanske klub Valencia. Det meldes dog at José Mourinho måske har planer om at hente Pereira tilbage, i løbet af januars transfervindue.

Af Lasse D. Drescher

Den 21-årige Manchester United-spiller Andreas Pereira, er i øjeblikket udlejet til La Liga-storklubben Valencia. Den brasilianske kantspiller har været velspillende hos Valencia, og det meldes nu at Mourinho har holdt øje med Pereira.

(Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

Et engelsk medie skriver at José Mourinho er meget tæt på, at hente Andreas Pereira tilbage fra udlejningen til Valencia. Det meldes nemlig at den portugisiske træner har interesse i at have flere spillere i offensiven.

Manchester Uniteds offensiv er på nuværende tidspunkt fyldt med stjerner, men det meldes der ikke er den dybde som Mourinho ønsker. Spillere som Romelu Lukaku, Anthony Martial, Henrikh Mkhitaryan, Juan Mata og Marcus Rashford er nogle af de største profiler.

Dog kan det være at turen tilbage til Manchester United, ikke er god for Andreas Pereira på nuværende tidspunkt. Pereira er nemlig 21 år gammel, og han har brug for alle de kampe og minutter på banen, som han kan få.

Det kan godt være at han kan få lidt tid hos Manchester United. Men hvis brasilianeren kunne få næsten fuld spilletid hos La Liga-klubben, så ville det formentlig være en bedre mulighed for personlig udvikling.

Det hele afhænger af hvad Mourinho føler

Dog forventes det at Pereira kun bliver hentet tilbage i løbet af januar, hvis Mourinho ikke er tilfreds med offensiven. Så der er stadig nogle kampe endnu, hvor Mourinho kan finde ud af om Manchester United-offensiven er stærk nok.

Dog må det også forventes at Mourinho går og tænker på defensiven. Eftersom at Mourinho har hentydet til, at han ikke helt er fuldstændig tilfreds med udvalget af forsvarsspillere hos Manchester United.

Læs også: Mourinho vil have Real Madrid-spiller til Manchester United