Den erfarne Premier League-midtbanespiller Darren Fletcher har været solid efter han skiftede fra Manchester United, til West Bromwich. Nu har Fletcher ifølge Daily Mail taget turen til Stoke, på en fri transfer.

Af Lasse D. Drescher

Den erfarne West Bromwich-spiller Darren Fletcher er ifølge flere medier, skiftet til en Premier League-konkurrent. Det er Premier League-mandskabet Stoke, som skulle have hentet den erfarne Fletcher til klubben.

(Photo: Getty Images)

Den 33-årige Darren Fletcher er efterhånden en velkendt herre rundt omkring i Europa, og specielt i England. Fletcher har nemlig spillet hos storklubben Manchester United, i flere sæsoner.

Daily Mail forventer at grunden til at Stoke de har hentet Darren Fletcher til klubben. Det er for at få noget sikkerhed og erfaring inde på midtbanen, således at midtbanen bliver meget stabil.

Skottens historie hos Manchester United

Den skotske midtbanespiller startede ellers sin seniorkarriere ud som højrekant, lidt ligesom den velkendte Manchester United-legende David Beckham. Det blev dog ikke en stor succes på kanten for Fletcher.

Darren Fletcher underskrev en officiel førsteholdskontrakt med De Røde Djævle tilbage i 2001.

Derefter blev Darren Fletcher rykket ind på midtbanen, hvor skotten for alvor slog sit navn fast på Manchester United-holdet. Fletcher scorede sit første Manchester United-mål i 2005, i en kamp mod Middlesbrough.

Darren Fletcher tog så i 2015 turen til West Bromwich, hvor den tidligere Stoke-træner Tony Pulis står i spidsen. Darren Fletcher har imponerende nok, startet inde i 75 af West Bromwichs 76 kampe i løbet af de sidste to sæsoner.

Daily Mail understreger at det er meget imponerende, at Darren Fletcher har formået at spille så mange kampe for West Bromwich. Når man tager den tidligere Manchester United-spillers alder i betragtning.

Læs også: Top 10: Største Champions League øjeblikke