Argentinske Diego Maradona er ikke bleg for at komme med nogle mærkværdige udmeldinger, og i sydamerikanerens tid efter karrieren har den gamle 10’er også været en særdeles karismatisk karakter.

Senest har den argentinske fodboldlegende, som er en af klodens bedste fodboldspillere nogensinde, proklameret, at han da bestemt er manden, der kan bringe kriseramte Manchester United tilbage til en ny guldalder.

Og det selvom 58-årige Maradonas trænerkarriere har været lige så frygtelig, som hans spillerkarriere i 80’erne og 90’erne var glorværdig. Men argentineren udtaler nu, at han er klar på tjansen.

”Hvis Manchester United har brug for en træner, så er jeg den rette til at klare det”, siger han til fodboldmagasinet FourFourTwo, og fortsætter:

”Jeg ved, at de sælger en masse trøjer rundt omkring i verden, men hvis de også skal vinde trofæer, så kan jeg gøre det for dem.”

Diego Armando Maradona, som tidligere har været træner for Argentinas landshold – uden succes, er i dag træner for den mexicanske klub Dorados, som spiller i den næstbedste række. En af hans første planer, hvis han skulle få muligheden for managerjobbet i stedet for Ole Gunnar Solskjær hos Premier League-giganterne, ville være at sende stjernen Paul Pogba væk.

”Han arbejder ikke hårdt nok”, lyder vurderingen fra Maradona, som var den altoverskyggende stjernespiller, da Argentina vandt VM i 1986.

Som træner har han foruden jobbet som argentinsk landstræner fra 2008 til 2010 også været i klubber i de arabiske emirater og i hjemlandet uden at have leveret store resultater. Derfor skulle det også være et mirakel, hvis han kunne blive bragt i spil som ny boss på Old Trafford.