Central midtbane: Yaya Toure

En af Premier Leagues mest erfarne fodboldspillere på den centrale midtbane og i international topfodbold. Yaya Toure er navnet. Han er dog i den seneste måneds tid faldet i kadence og ikke helt levet op til de tårnhøje forventninger, der har været til ivorianeren. Sammen med resten af Manchester City-mandskabet jagter Toure det engelske mesterskab. Chancen for titlen er dog dalet gevaldigt i løbet af marts måned, på grund af nederlaget til Manchester United og Liverpool. Toure er bestemt ikke fejlfri.

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 20: Yaya Toure of Manchester City in action during the Barclays Premier League match between Manchester City and Manchester United at Etihad Stadium on March 20, 2016 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Central midtbane: Muhamed Besic 

Igen er der en Everton-spiller at finde på flopholdet, og grundene er meget de samme som med højreback Seamus Coleman. Boldtab og relativ lette afleveringer, der kikser, er simpelthen ikke godt nok på et niveau, som Muhamed Besic i øjeblikket spiller på. Han skal minimere sine uprovokerede fejl og så skal han steppe op i duelspillet på den centrale midtbane, ellers bliver han overløbet, akkurat som det var tilfældet i kampen med Arsenal i sidste weekend.

HALEWOOD, ENGLAND - MARCH 3: Muhamed Besic during the Everton training session at Finch Farm on March 03, 2016 in Halewood, England. (Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Offensiv midtbane: Ross Barkley 

Mange ser Ross Barkley som Evertons guldfugl, der meget snart kan blive den næste helt store stjerne i Premier League. Den unge offensivspiller har dog også præsteret glimrende og en plads i Englands landsholdsstrup er en potentiel mulighed. En ting man ikke skal glemme er dog, at Barkley bestemt ikke er fejlfri. Faktisk spiller den 22-årige professionel fodboldspiller en gang i mellem nogle kampe, hvor han stort set er anonym. En af dem var i Arsenal-kampen, hvor englænderen blev sat til vægs af sprudlende Francis Coquelin og Mohamed Elneny.

HALEWOOD, ENGLAND - MARCH 3: Ross Barkley during the Everton training session at Finch Farm on March 03, 2016 in Halewood, England. (Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Højre fløj: David Silva 

David Silva er for Manchester City, manden der skal kreere chancerne, hvad enten han spiller på kanten eller i en mere central rolle. Forventningerne er tårnhøje og i den seneste tid, har det været sjælendt at spanieren har kunnet leve op til netop disse forventninger. Den tidligere Valencia-spiller har været skadet og det har man mere eller mindre kunnet se på hans spil på banen. På hele Manchester City-mandskabet er det svært bare at finde en, som i disse tider, lever på til det høje niveau, som der blev præsteret sidste sæson.

NORWICH, ENGLAND - MARCH 12: David Silva of Manchester City during the Barclays Premier League match between Norwich City and Manchester City at Carrow Road on March 12, 2016 in Norwich, England. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Venstre fløj: Jesus Navas

Det er i disse tider svært for Jesus Navas at skinne ligesom meget på banen, som hans blå øjne, skinner. Selvom hans øjne næsten gløder, lever hans spil banen langt fra op til øjnene og det er synd, fordi omkring årskiftet var spanieren ellers inden i en god periode. Marts måned har dog budt på flere nedture og næsten ikke nogen opture. Indskiftningstjanser og halvdårlige præstationer er de mest passende overskrifter til den tidligere Sevilla-spillers måned. Navas er kendt for at være hurtig, men når det kun er hurtigheden der ikke har formdyk, er det svært at spille på et Premier League-hold, der kæmper med om mesterskabet.

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 15: Jesus Navas of Manchester City during the UEFA Champions League match between Manchester City and Dynamo Kyiv at the Etihad Stadium on March 15, 2016 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side