Manchester United-spilleren Juan Mata mener ikke at spillerne ude for de spanske grænser, får nok opmærksomhed når de præsterer godt.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-spilleren Juan Mata mener ikke at Arsenals Santi Cazorla modtager nok respekt, og rosende ord fra de spanske medier. Den spanske duo er efter nogle sæsoner i Premier League, blevet nogle af de bedste frisparksskytter i ligaen.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Juan Mata udtaler følgende til Marca:

“Jeg har tænkt over det i noget tid, og jeg føler at de spanske medier glemmer de spillere som ikke er i spanien længere, men som er rejst væk til andre ligaer. Hvis ikke du spiller i Spanien, er det ikke en del af deres daglige nyheder. Den vigtighed som vi har i Premier League nogle gange, bliver der ikke skrevet om hjemme i Spanien.

Jeg ved dog at træneren og hans stab ser vores kampe, det at vi spiller i England ændrer ikke på vores chancer, for at blive udtaget til det spanske landshold. Medierne fortæller bare intet om Premier League. Premier League er en stor og skøn liga, og den bør alle medier skrive noget om, men det virker som om de spanske undgår den.

Der er en spiller som jeg er lidt trist over, at han bliver udeladt. Santi Cazorla fortjener meget ros og opmærksomhed. Han er Arsenals kaptajn, og han er en fantastisk spiller.”

Juan Mata og Santi Cazorla kæmper hver sæson også om at ende i toppen af Premier League-tabellen, med deres klubber.

Læs også: Firmino: Coutinho er en lille magiker