Nemanja Matic har advaret nogle af Europas store klubber om, at Manchester United er på vej tilbage.

LONDON, ENGLAND – AUGUST 29: Nemanja Matic of Chelsea and Yohan Cabaye of Crystal Palace compete for the ball during the Barclays Premier League match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge on August 29, 2015 in London, England. (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Den serbiske stjerne fik debut for Manchester United i onsdags efter ankomsten fra Chelsea i en handel med en værdi på £40 millioner.

Genforeningen med José Mourinho har dog allerede skabt selvsikkerhed hos Nemanja Matic. De Røde Djævle er blandt titeludfordrerne i denne sæson, og igen en europæisk magtfaktor.

Matic fik første halvleg i 2-1 sejren over Sampdoria i Dublin i onsdags, og den serbiske stjerne er nok glad for endelig at komme i gang, efter at have været frosset ude hos Chelsea i et stykke tid.

LÆS OGSÅ: Europa League: Disse hold kan FCM møde

Mourinho har beskrevet hans nye spiller som et geni på pressemødet efter onsdagens kamp, og fortalte derudover, at Matic bliver fast mand på trods af den ringe sæsonoptakt, han har haft.

Efter titlen i Europa League er Manchester United for første gang i to år tilbage i Champions League. Matic mener, at Mourinhos mandskab kan sende en vigtig besked til de andre klubber om, at de nu er på vej tilbage til toppen af europæisk fodbold.

Matic kan se frem til sin første betydende kamp for United, hvis han får spilletid mod Real Madrid på tirsdag i UEFA Super Cuppen, der i år afholdes i makedonske Skopje. Derefter venter West Ham lørdag i Premier League.

LÆS OGSÅ: Nyt straffesparks-system kan komme i brug på Wembley på søndag