Der var smæk på skillingen i dag, da F.C. København og Brøndby IF i Telia Parken tørnede hovederne sammen til en omgang New Firm.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

FC København-fans giver nu deres trøjer væk efter eftermiddagens skuffende derbynederlag på 1-0 til Brøndby IF.

Som regel er det oftest total uforudsigeligt, hvad der skete i sådanne lokalopgør, og det var da i den grad også i denne ombæring.

Denne sæsons New Firm i Parken blev afviklet klokken 12. Det tidlige tidspunkt skyldes Københavns Politi, der gerne ser, at der er to timers dagslys fra kampens afslutning.

Se bare her: Sådan får du Lionel Messi i FIFA 18 helt GRATIS

Brøndby IF kunne for første gang i 13 år løbe med sejren på FCKs hjemmebane. Det har fået flere af hjemmeholdets fans til at give deres trøjer væk for en slik. Ja, faktisk giver de dem gratis væk.

Christian Nørgaard blev den helt store helt, eller skurk, om man vil, da Brøndby IF kunne løbe med sejren, og dermed sende FCK langt fra en plads om mesterskabet. Det var mere, end hvad flere af FCKs fans kunne bære.

Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker

Et nederlag til ærkerivalerne fra Brøndby IF var mere end, hvad en FC København-fan kunne klare, så hun satte sine trøjer til salg på Facebook-gruppen, “Gratis Ting København”. Her kan man forære andre hovedstadsbeboere ting som enten er kommet i overskud, eller er blevet købt ved en fejl.

Om det er det ene eller andet, der er tilfældet med disse FCK-trøjer, skal vi ikke gøre os kloge på.

PSG går TRANSFER-AMOK: Vil hente de to største stjerner i Premier League

Og det satte gang i snakken på Twitter, der gør grin med F.C. København efter søndagens derbynederlag. Jack Nielsen var en af de Brøndby-fans, der havde en kærkommen kommentar til denne FCK-fan: ‘I medgang og medgang’.