Det engelske medie, The Daily Star, skriver, at Arsenal efter sigende er på jagt efter Celtic-stjernen, Kieran Tierney.

AF: EMIL PLOVGAARD

Kieran Tierney
Foto: Ian MacNicol/Getty Images

I øjeblikket kæmper The Gunners med Manchester United og Chelsea om fjerdepladsen i Premier League. Og hele spørgsmålet om, hvorvidt de kommer med i Champions League fra næste sæson, kan have afgørende indflydelse på klubbens transferaktiviteter til sommer.

Der mangler dygtige spillere i Arsenals forsvar. I længere tid har både Nacho Monreal og Sead Kolasinac præsteret under vanligt niveau, og det har irriteret træner Unai Emery.

Derfor har han været på udkig i flere lande, efter en venstre back, som kan leve op til hans krav. Valget er efter sigende faldet på Kieran Tierney fra Celtic.

LÆS OGSÅ: Medie: 7 spillere skifter til Real Madrid til sommer

Emery vil have tre spillere til Emirates til sommer

Ifølge en artikel fra Daily Express fra februar i år, ønsker Unai Emery tre nye spillere til sommer. En venstre back skal angiveligt stå øverst på den spanske træners ønskeseddel.

Tierney fik sin debut for Celtic, der i daglig tale også kaldes ’The Hoops’, for fire år siden. Dengang var norske Ronny Deila træner – i dag er det den tidligere Celtic-spiller, Neil Lennon, der står i spidsen på Parkhead.

På landsholdsfronten har Tierney mistet sin plads på venstre back til Liverpools Andy Robertson. En plads, han håber, han kan vinde tilbage med et skifte til engelsk fodbold.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjernen Jadon Sancho: Disse to mennesker ser jeg mest op til

Tierney er en af de vigtigste spillere i Celtic-truppen, så de vil ikke af med ham for enhver pris.                

Celtic ligger i øjeblikket på en suveræn førsteplads i den skotske Premiership. Der er syv point ned til rivalerne fra Rangers, men kelterne har en kamp til gode.

Omvendt jagter Arsenal fjerdepladsen i Premier League. Klubben skal kæmpe sammen med Manchester United og Chelsea om direkte avancement til Champions League-turneringen.

LÆS OGSÅ: Philippe Coutinho til Premier League-klub: Kom og hent mig!