Bayern München har ung og ukendt angriber på sigtekornet. Alphonso Davies er nok ikke et navn, de fleste fodboldgale danskere har hørt så ofte. I hvert fald ikke, hvis de ikke er dybt engagerede i MLS. Nu kan den 17-årige angriber, der til daglig optræder for Vancouver Whitecaps, være på vej en tur over Atlanten. Her står selveste FC Bayern München nemlig klar med en kontrakt.

Alphonso Davies Bayern München

HOUSTON, TX – JULY 11: Patrick Pemberton #18 of Costa Rica is beaten by Alphonso Davies #12 of Canada for a goal in the in the first half at BBVA Compass Stadium on July 11, 2017 in Houston, Texas. (Photo by Bob Levey/Getty Images)

Og det kan gøre canadieren til den dyreste spiller i MLS’ historie. Flere kilder har til det amerikanske medie, The Athletic, fortalt, at Vancouver Whitecaps i øjeblikket er tæt på en aftale, der kan sende Alphonso Davies fra den canadiske klub til Bayern München.

Handlen beløber sig ifølge mediet til 12 millioner dollars, hvilket svarer til 76 millioner danske kroner. Beløbet kan dog stige, hvis Davies leverer ud fra en række bonusser, afhængig af hans præstationer for tyskerne.

Den 17-årige canadier fylder 18 ved udgangen af året, og har allerede fået seks landskampe for Canada. Han har ghanesiske rødder, men valgte at spille for det land, som han er vokset op i.

The Athletic: Bayern München længst henne

Flere Premier League-klubber har dog også meldt deres interesse for Davies, så det er ikke sikkert, Bayern München får en rolig tid på transfermarkedet. Tyskeren er dog den klub, som skulle være længst henne i forhandlingerne med Davies, melder The Athletic.

I sidste sæson blev det til 20 kampe i MLS med tre mål til følge.