Af Anders Lang Jensen

Ifølge det engelske medie Express er West Hams London-rivaler fra Arsenal favoritter til at hente deres store stjerne nemlig franske Dimitri Payet.

1

Den franske offensivprofil har antydet, at et skifte væk fra West Ham kan komme på tale. West Ham har, med Slaven Bilic i spidsen, haft en rodet sæson, og er i en position, hvor man skal rede sig fra nedrykning med nød og næppe.

Men London-klubben har dog den seneste tid vist grund til opmuntring. På den traditionsrige Boxing Day vandt klubben i går 4-1 ude over Swansea, og hev deres 6. sejr i denne sæson i Premier League. Dimitri Payet kom selv på tavlen med et enkelt mål.

Landsmanden Arsene Wenger har set sig lun på den franske landsholdsspiller, der kan bruges på venstre midtbane også. Netop dér ligner det en handel, Arsenal må gå hårdt efter. Den sidste stjerne på de offensive pladser mangler The Gunners.

Den 29-årige tidligere Marseille-spiller lavede et stort gennembrud sidste sæson, men hans klub West Ham er gået ned i niveau fra sidste sæson. Et skifte til rivalerne er under opsejling.