FC Midtjylland mener det. Den midtjyske klub mener det, når de siger, at de vil gå benhårdt efter guldmedaljerne i denne sæson. Den tætte konkurrence med Brøndby IF om en plads på guldpodiet til sommer, har imidlertid standset et skifte for den norske angriber, Alexander Sørloth, skriver BT.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Således skriver det danske medie, at Premier League-klubben har budt 75 millioner kroner på angriberen, der i efteråret har taget Superligaen med storm og spredt splid i adskillige forsvarskæder.

Det seneste bud fra Crystal Palace er blevet afvist. Buddet ligger i en størrelsesorden på 75 millioner danske kroner, hvis man inkluderer samtlige bonusser.

Læs også: Medie: Her er Manchester Uniteds erstatning for David de Gea

Således ville FC Midtjylland få 40 millioner kroner kolde kontanter her og nu. Potentielt set kan der ligge i omegnen af 30 til 40 millioner kroner, afhængigt af Sørloths præstationer for klubben.

Midtjyderne har dog valgt at holde hovedet koldt i kampen om mesterskab. Derfor har man også valgt at afvise de indkomne bud fra Crystal Palace, der har Roy Hodgson, den tidligere FC København-træner som manager.

Læs også: Kanes vilde ultimatum til Real Madrid: Skil jer af med disse tre personer!

BT skriver, at der i de seneste ti dage har været forhandlinger mellem FC Midtjylland og Crystal Palace.

Sørloth er forholdsvis ny på Heden. Han skiftede i sommer fra hollandske Groningen, hvor han aldrig blev en succes. FC Midtjylland gav blot fire millioner kroner. Efter et succesfuldt efterår i Superligaen er Sørloth blevet noteret for 10 mål i 19 kampe. Dette har kastet interesse af sig fra adskillige klubber, og forøget hans markedsværdi markant.

Den norske angriber var tiltænkt som en erstatning for Onuachu, der efter planen skulle have været sendt af sted til en udenlandsk klub i sommer. Men et skifte blev aldrig en realitet. Derfor kan Sørloth nu overhale den lange nigerianer indenom.

Hverken sportschef, bestyrelsesformand eller direktør i FC Midtjylland har ønsket at medvirke i et interview med BT. Morten Wivestad, der agerer agent for Sørloth, har heller ikke udtalt sig.

Læs også: Klopps geniale kommentar: Derfor gider jeg ikke spille klokken 12!