Liverpool FC er tæt på at hente Nabil Fekir fra Lyon denne sommer. Det skriver flere franske medier.

af: Emil Plovgaard

Liverpool FC er på kanten til at gennemføre købet af Nabil Fekir fra Lyon denne sommer. Det skriver flere medier i den franske fodboldpresse.

The Daily Mirror citerer unavngivne kilder i de franske medier, som siger, at The Reds er 99 procent på at kunne lukke aftalen med den 24-årige for en sum, som menes at være omkring 60 millioner pund værd.

Medie: United skiller sig af med flere markante spillere – Martial og Shaw skal væk

Liverpool FC har været kædet kraftigt sammen med et skifte for Fekir de seneste dage, eftersom Jürgen Klopp vil opruste markant i forsøget på at være mere konkurrencedygtig i Premier League i den kommende sæson.

Den franske angriber har været i fin form for den franske klub i denne sæson, hvor han har scoret 18 mål i 30 Ligue 1-kampe.

Foto: Carlos Rodrigues/Getty Images

Han har også bidraget med ni assists i alle turneringer for den franske klub.

Fekir har længe været kædet sammen med et skifte til Premier League, og han var udpeget som et muligt emne for Arsenal i de forgangne transfervinduer.

Han blev udråbt til ‘den næste Messi’: Nu fortæller han hjerteskærende hemmelighed

Og nu forlyder det, at han i stedet kan komme til at spille fodbold på Anfield i næste sæson. Hvis meldingerne fra Frankrig altså holder stik.

Liverpool FC forbereder sig i øjeblikket på den afgørende finale i Champions League, som spilles lørdag aften mod Real Madrid.

En legende takker af – se Iniestas vanvittige statistik for Barcelona

Liverpool FC sluttede på en tredjeplads i den netop overståede Premier League. Manchester City vandt turneringen med 100 point efter 38 kampe.

Liverpool FC afholder deres Preseason Tour i USA denne sommer. Den 22. juli møder klubben Borussia Dortmund i en venskabskamp på Bank of America Stadium, som har plads til 75.000 tilskuere.

Jysk traditionsklub opruster markant: Vil hente 4-5 nye spillere