Manchester United-forsvarsspiller er en eftertragtet herre hos Premier League-konkurrent.

Af Lasse D. Drescher

Daily Mirror skriver nu at Everton har en Manchester United-spiller i kikkerten. Det er den svenske forsvarsspiller Victor Lindelöf, som ikke ligefrem har slået igennem hos den engelske storklub.

(Photo by Ludvig Thunman/EuroFootball/Getty Images)

Lindelöf skiftede sidste sommer til Manchester United, efter en solid periode hos Benfica. Mange havde håbet og forventet, at Lindelöf ville blive en solid tilføjelse. Det er dog ikke helt endt sådan, med den 23-årige svenske forsvarsspiller.

Everton har fået ny mand ved roret, det er den tidligere Watford-træner Marco Silva. Den portugisiske træner har i længere tid vist, at han er en solid træner hos Watford. Det håber Everton-ledelsen og tilhængerne formentlig på, vil fortsætte hos dem.

Victor Lindelöf har i denne sæson blot fået 17 kampe, for Manchester United. Kun 10 af kampene har været fra kampstart, hvilket ikke er en fed statistik for svenskeren. Det tyder ifølge mediet på, at Marco Silva vil fornye Evertons forsvar.

Da Phil Jagielka og Ashley Williams begge to er erfarne, men de er efterhånden også oppe i årene. Derfor skal der nye evner til truppen, og det er så der 23-årige Victor Lindelöf kommer ind i billedet.

Forlader midtstopperen Manchester United?

Mediet melder intet om hvad prisen på Victor Lindelöf ligger på. Dog må det fastslås at svenskeren ikke har været velspillende, og det tyder meget på at José Mourinho gerne vil skille sig af med Lindelöf.

Derfor kan Merseyside-klubben muligvis sikre sig Victor Lindelöf, for et mindre beløb. Det kan også være Mourinho laver en pludselig u-vending, og ender med at beholde den svenske forsvarsspiller. Det er dog yders usandsynligt, når han har været så skuffende på banen.

Læs også: Nederen: Real Madrid-stjerne misser de første to kampe af VM