Manchester Uniteds målmand David de Gea har angiveligt besluttet sig for ikke at forlænge kontrakten med Manchester United. Derfor rykker et skifte til Real Madrid til sommer tættere på.

Det sidste twist i sagen kom, da den spanske avis, El Confidencial, kunne afsløre, at Real Madrid stadig er David de Gea yndlingsklub. Han er efter sigende desperat for at fuldføre det længe ventede skifte.

Han var tæt på at skifte til Los Blancos i 2015. Men på grund af noget papirarbejde, der ikke var i orden til tiden, skrev han i stedet under på en ny kontrakt med Manchester United.

Læs også: Ekspert: Giv ham 20 måneders karantæne!

Siden dengang har han forsikret omverdenen om, at han er glad for at være på Old Trafford. For nylig lagde han da heller ikke skjul på sin kærlighed til klubben.

Rygterne om et skifte til Real Madrid er dog tiltaget i løbet af de seneste par måned. Real Madrids store problemer i indeværende sæson har ført til spekulationer om, at klubben meget vel kan komme til at slå et par transfer-rekorder til sommer.

La Liga-giganterne er allerede bagud til ærkerivalerne fra FC Barcelona med et tocifret antal point. I skrivende stund ligger de end ikke i top-3.

Læs også: Chelseas vilde plan: Vil erstatte Conte med denne mestertræner

Målmandspositionen er en af de positioner, som flest tror, vil blive forstærket til sommer. Athletic Bilbaos talentfulde målmand, Kepa Arrizabalaga, var førhen udnævnt som favorit til at indtage buret på Santiago Bernabeu.

Forhåbningerne om at hente baskeren led dog et alvorligt knæk, da han for nylig skrev under på en ny kontakt med Athletic Bilbao, der holder ham i baskerklubben i mange år fremover.

Den nuværende målmand, Keylor Navas, har ofte været i mediernes søgelys, når det er gået holdet dårligt. Costaricaneren er en fremragende skudstopper, som har reddet sit hold et utal af gange, men på det seneste er det gået galt et par gange.

Manchester United vil erstatte David de Gea med den tyske succes-målmand, Manuel Neuer.

Læs også: Medie: Sådan går det Neymar i transfervinduet