En unavngiven Premier League-klub har afgivet et tilbud på colombianske James. Et bud som er på svimlende £72m. Det skriver Daily Star.

Af Anders Lang Jensen

Soccer: International Champions Cup: View of Real Madrid players in huddle celebrating after goal and Bayern Munich Arturo Vidal (23) after preseason game at MetLife Stadium. East Rutherford, NJ 8/3/2016 CREDIT: Michael Owens (Photo by Michael Owens /Sports Illustrated/Getty Images) (Set Number: SI460 TK1 )

Photo by Michael Owens /Sports Illustrated/Getty Images

Spanske medier har tidligere afsløret, at der er interesse fra flere engelske klubber for den offensive stjernespiller. Der er det Manchester United, Chelsea og overraskende nok West Ham, som er inde i billedet omkring den 25-årige kreatør.

Og nu skulle en engelsk klub altså have budt vanvittige 700mio. Colombianeren er konstant sat i forbindelse med et skifte væk fra den spanske hovedstad denne sommer. Alt det efter, at han er faldet længere og længere ned i rækken af spillere, manager Zidane benytter.

Medier reporterede sidste måned, at flere engelske klubber var klar med åbne arme, for at hente James. Og nu skulle de rygter altså holde stik.

Spørgsmålet er, om de røde djævle i Manchester har midlerne til at hente endnu en stjerne. For hvis en handel med Pogba går igennem, vil der nok ikke være det helt store at rykke med. Men Chelsea og West, har altså ifølge mediet, midlerne til at hente James Rodriguez.

Læs også: Officielt: Llorente skifter til Premier League-klub