Joe Hart er på nuværende tidspunkt udlejet, til den italienske klub Torino. Torino vil gerne have Hart, på en permanent aftale. Nu skal Joe Hart til at overveje hans fremtidsplaner, før han tager beslutningen.

Af Lasse D. Drescher

Daily Mirror fortæller at den tidligere Premier League-spiller, Joe Hart, formentlig er på vej tilbage, til Premier League.

Joe Hart er i den nuværende sæson udlejet til Serie A-holdet Torino, og Torino har udtalt at de godt vil beholde Joe Hart. Dog er der samtidig interesse hjemme i England, i den 29-årige engelske målmands underskrift.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Det er Jürgen Klopps Liverpool, som ifølge Daily Miror skulle være interesseret i at hente Hart til Anfield. Liverpools to målmænd, Simon Mignolet og Loris Karius, er formentlig ikke gode nok til at være førstemålmænd, i en klub som Liverpool. Specielt ikke når Liverpool er med i toppen af Premier League.

Får Liverpool hentet Joe Hart til klubben, eller fortsætter Hart sin karriere i den italienske klub Torino. Det er der ingen der ved, men det bliver spændende at følge udviklingen.

Læs også: Juventus-direktør: Daxler er droppet, nu handler det om Real Madrid-spiller