Mohamed Salah kan være på vej til et exit fra Anfield. Det skriver et spansk medie.

Den egyptiske landsholdsspiller har været i sensationel form under Jürgen Klopp i denne sæson. Den tidligere Chelsea-offensivspiller har således nettet imponerende 44 gange i alle turneringer i løbet af sæsonen.

Den 25-årige Salah forventes at forlade Anfield denne sommer, og især Real Madrid meldes lune på kantspilleren.

Og ifølge det spanske nyhedsmedie, Don Balon, så har Salah fortalt sin agent, at han skal forberede et Liverpool-exit for ham.

Derudover melder mediet også, at Manchester United og Manchester City efter sigende skulle være på udkig efter Salah.

Real, United og City er alle i stand til at betale Liverpools pris for den egyptiske stjerne. Den lyder angiveligt på 175 millioner pund.

Træneren for De Røde Djævle, José Mourinho, som forventes at bruge løs af pengene denne sommer, solgte under sin tid hos Chelsea den egyptiske Liverpool-spiller.

Mourihno vil angiveligt bruge mange penge i håbet om at indhente Pep Guardiolas Manchester City i Premier League næste år.

Liverpool er dog fast besluttede på at beholde deres juvel, og kan ikke lide idéen om at sælge til en anden rival i Premier League.

Salah var tvunget til at forlade banen under Champions League-finalen på grund af en skulderskade efter en duel med Real Madrid-stjernen Sergio Ramos.

Det er endnu ikke vished omkring, hvorvidt Salah når at blive klar til VM i Rusland i næste måned.

Den egyptiske angriber rejste i går til Spanien, hvor han skal undergå en behandling for hans skade.

– Mohamed Salah begyndte hans behandlingsprogram i søndags, hvor han deltog i en telefonsamtale med administrationen. Han havde høje forhåbninger og er besluttet på at vende tilbage snarest muligt, skriver det egyptiske fodboldforbund i en pressemeddelelse på sin hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Grytebust er på vej væk fra OB – tre klubber er interesserede