Midtbanemanden Marco Verratti spiller hos franske PSG. Men italienske Inter har nu sendt repræsentanter fra klubben af sted til den franske hovedstad, for at snakke med Verratti og hans lejr om en mulig handel. Det skriver flere medier.

Af Anders Lang Jensen

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 13: Marco Verratti of PSG is shown a red card during the UEFA Champions League Group A match between Paris Saint-Germain and Arsenal FC at Parc des Princes on September 13, 2016 in Paris, France. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Photo by Julian Finney/Getty Images

Ifølge det franske medie Le Parisien er den 23-årige italiener utilfreds i den franske hovedstad, efter i denne sæson at være blive udskiftet til stor skuffelse hos den lille tekniker. Det er sket efter PSG har fået ny træner i Unai Emery. En mand der altså ikke er Verrattis kop te.

Derfor rykker italienske Inter på sig. De ser en mulig gigatransfer for sig, og er klar til at jagte den eftertragtede midtbanemand i det franske.

Verratti selv og hans agent afviser i første omgang, at der skulle være utilfredshed at spore. Men agenten for Verratti er ganske utilfreds med de franske medier og deres historier.

”Hvis de franske medier fortsætter med disse historier og sager, så forlader Verratti PSG. Det er helt sikkert! De forstår ikke fodbold”, siger agenten, som måske kan se frem til et par spændende måneder forude.