Angiveligt har Dejan Lovren netop undskrevet en superkontrakt, der sikrer ham i omegnen af 1 million danske kroner. I anledning af det tager vi et kig på de forsvarsspillere i ligaen, der tjener allermest.

5. John Stones (Man City) – 1 million om ugen

Manchester City v Hull City - Premier League

ligesom Lovren tjener Stones en god løn – i omegnen af 1 million danske kroner. Den tidligere Everton spiller har tidligere i sæsonen haft det svært i Manchester City. Men har stadig muligheden for at blive en klubbens fremtidige topspillere – måske en kommende kaptajn på både klub- og landshold.

4. David Luiz (Chelsea) – 1,2 millioner om ugen

Everton v Chelsea - Premier League

Han kom… han flyttede… han kom tilbage – og det på en 1,2 millioner kontrakt om ugen.

Meget vigtigere er dog, at den aldrende brasilianer har gjort et vanvittigt godt stykke arbejde i Chelsea i denne sæson.

En fanfavorit ligesom han også er vendt tilbage som en managerfavorit.

3. Nicolas Otamendi (Man City) – 1,2 millioner om ugen FBL-ENG-PR-MAN CITY-MAN UTD

På trods af midterforsvaren er god i luften og god til at tackle har den argentinske landsholdsspiller alligevel præsteret under niveau for de blå fra Manchester i denne sæson.

2. Vincent Kompany (Man City) – 1,2 millioner danske kroner

Manchester City v Manchester United - Premier League

Selvom belgieren har haft meget fravær på holdet grundet skader igennem hele sæsonen, er han nok den bedste midterforsvarer i ligaen – hvis han altså rammer dagen.

1. John Terry (Chelsea) – 1,5 millioner kroner om ugen

Chelsea v Southampton - Premier League

Toppen af listen bliver sluttet af af Mr. Chelsea ham selv. Med den seneste afsløring og bekræftelse af, at han forlader klubben til sommer, er der ingen tvivl om at han vil blive savnet. Både på banen, hvor han imponerende nok præsterer helt på niveau som tidligere, men også uden for banen.

Alligevel vil den tunge løn, der tynge lidt ud i klubben, når kaptajnen skifter London ud til sommer.