Af David Paris 

Chelseas træner Antonio Conte kalder, ifølge det engelske medie The Telegraph, nyindkøbet Ross Barkley for en ‘komplet spiller’. Udtalelsen kommer i kølvandet på Chelseas køb af netop Ross Barkley for 15 millioner pund fra Everton. Det svarer til cirka 125 millioner danske kroner.

Den offensive midtbanespiller er London-klubbens første aktion på transfermarkedet i januar spørgsmålet er så om den engelske landsholdspiller bliver en succes i Chelsea, der også nogle gange kaldes for The Blues.

(Photo by Simon Stacpoole/Mark Leech Sports Photography/Getty Images)

Det seneste halve år har han været skadet og derfor ikke været i kamp for Everton, men han er netop blevet erklæret klar og bestået lægetjekket; af den grund kan han meget vel få debut i den blå Chelsea-trøje inden for den nærmeste fremtid. Han er ikke klubbens FA Cup-trup mod Norwich i aften, men ifølge flere medier, skulle han allerede nu træne med i de daglige klubtræninger på Stamford Bridge.

Selv siger Barkley følgende om han skifte: “Jeg er overvældet. Jeg ser frem til tiden i Chelsea og er virkelig glad og spændt på, hvad fremtiden bringer. Kontrakten er på 5 år og seks måneder og det bliver en periode som kommer til at nye til fulde. Det er jeg sikker på.”

“Det er en frisk start for mig. Jeg er næsten helt utroligt. Jeg tror, at det kan blive en succes og jeg håber på at forbedre mig på alle spillets facetter. Lad os se. Jeg skal score flere mål og være kampafgørende. Det tror jeg, at jeg kommer til.”

Barkleys nye træner, Conte sige følgende om ham: “Han er en komplet spiller, fordi han har styrken, teknikken og mindsettet. Han kan det hele. Ikke kun god teknik, men også en styrke, så han kan holde forvarsspillerne med – og så giver han ikke op inde i hovedet. “